La gymkana científica

El passat 19 de febrer de 2019 l’alumnat de Florida Universitària de segon del Grau de magisteri d’Educació Infantil i Primària ens hem apropat a l’escola La Comarcal per fer una gymkana d’experiments científics i així poder presentar a l’alumnat diferents conceptes relacionats amb la matèria i substàncies de la vida cotidiana. Això permet que l’alumnat aprenga mitjançant la manipulació i l’experimentació i d’aquesta manera interioritzen millor els conceptes científics.

L’experiència s’ha realitzat de la millor manera possible i tots ha eixit com havien planificat a l’aula previament. Els xiquets i les xiquetes han gaudit i han après, segons el feedback que ens han donat al finalitzar la sessió durant una assemblea conjunta. Des del nostre punt de vista, és una experiència molt enriquidora com a futurs/es mestres ja que ens permet escoltar les opinions de l’alumnat i poder aprendre d’ells/es, que és la millor font d’aprenentatge per a nosaltres.

Maria Guillot 2nB

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.