Inspira’t


Explore oportunitats i tendències en el mercat laboral global

Tendències del Mercat Laboral.

COM I EN QUÈ TREBALLAREM?

 1. Tendències futures. Visió general del concepte de treball en el futur amb l’objectiu de sensibilitzar l’alumnat sobre els canvis laborals que esdevindran a partir dels avanços tecnològics i les noves necessitats socials.
 2. Tendències actuals. Empreses especialitzades en recerca d’ocupació ens parlaran de les possibilitats laborals a curt i mig termini.
 3. Experiències Innovadores. Noves idees empresarials actuals protagonitzades per experts des de les diferents titulacions que, amb les seues experiències, ens orientaran i atendran.
 4. Imaginant el meu futur laboral. Dinàmica de tancament de l’activitat on, des de cada titulació,  l’alumnat pensarà sobre cóm serà el propi treball dins d’uns anys.  Projectaran també  Itineraris formatius i experiencials per a estar més preparats.

Florida Emprende.

EMPRENDRE, PER ON COMENÇAR?

 1. Qui és qui en l’ecosistema emprenedor valencià
 2. Quines serien les possibilitats d’emprendre des de cada titulació

Internacionalització Laboral.

TREBALLAR O ESTUDIAR FORA

 1. Xarxes internacionals per a la formació i l’empleabilitat. Panell on intervindran EURES, EURODYSEE, IVACE EXTERIOR i ONU BASE VALENCIA.
 1. Empreses/experiències internacionals. Panells ó “Networking Corner “amb testimonis d’organismes, empreses i exalumnes amb experiència internacional laboral o formativa.
 1. Fira “BE INTERNATIONAL”
 • Possibilitats de mobilitat
 • Destinacions Erasmus i no Erasmus
 • Pràctiques en empreses per a Cicles Formatius i Graus
 • Projectes europeus d’interès per a nosaltres
 • Escola d’idiomes
 • Institut Confucio