TALLER DE TECNOLOGIES PER A XIQUETS I XIQUETES AMB NEE

TALLER DE TECNOLOGIES D’ACCÉS A L’ORDINADOR I AL CURRÍCULUM PER A XIQUETS I XIQUETES AMB NEE AMB SISTEMES ALTERNATIUS I AUGMENTATIUS DE COMUNICACIÓ (SAAC).
De nou estem ací informant de tot el que Florida Universitària prepara per al seu alumnat d’Educació. Hui toca un seminari dirigit, principalment, a l’alumnat de 3er del Grau d’Educació Primària que cursA l’especialitat de Pedagogia Terapèutica, concretament per a l’assignatura Intervenció Psicoeducativa Discapacitat Sensorial i Motriu impartida per la professora Carmen Gayá Ballester.
Aquesta jornada es durà a terme el pròxim dia 28 de novembre a les 10.45 amb una duració de dues hores i serà dirigit per la professora Begoña Llorens que portarà a l’aula distints sistemes d’accés a la informació i al currículum, així com Sistemes Alternatius i Augmentatius de Comunicació (SAAC), presentant-se per a l’alumnat l’ocasió d’experimentar el seu funcionament i conèixer els requisits necessaris per a l’ús d’aquests sistemes a l’entorn educatiu.
L’objectiu que es pretén aconseguir amb aquest seminari és apropar l’alumnat al món de les tecnologies d’ajuda i accés al currículum per a xiquets/es amb NEE, donar a conèixer els distints sistemes alternatius i augmentatius de comunicació implementats en l’actualitat en les aules de centres educatius i extraure conclusions per a la intervenció psicopedagògica dels xiquets i xiquetes amb NEE.
De nou, Florida Universitària, apostant per la tecnologia, la comunicació i la diversitat.

Deja una respuesta