Primera reunió de l’alumnat participant en la Vª Declaració Educativa

S’apropa un nou any. Els ocells s’amaguen; les fulles cauen i a l’horitzó podem sentir les veus del futur; les veus del canvi, alhora tan properes i tan llunyanes.  Solucions, millora, innovació… Són solament paraules. Els fets són els que parlen. Perquè encara que ho sapiguem, allò més difícil de trobar és allò que contemplem.

A Florida Universitària ens n’hem adonat. Fem tot allò que es troba al nostre abast però avui ens toca escoltar i respectar el torn de les generacions venidores de mestres.

Naixen les primeres propostes de la Vª Declaració Educativa i aquesta vegada vénen de la mà dels nostres joves estudiants. Al voltant d’un tema fonamental, encara que amb poc protagonisme a la nostra societat: L’educació Infantil a l’etapa de 0 a 3 anys.

A la IVª Declaració Educativa: “La societat necessita centres educatius compromesos amb el futur”, ja hi vàrem comptar amb la presència de dos dels nostres alumnes i, després  d’una bona experiència, no volíem prescindir d’aquesta possibilitat. Per això, acompanyats del tema idoni, hem convidat al nostre alumnat del Grau de Mestre/a en Educació Infantil per a participar en la creació d’aquesta declaració de principis.

El passat dimecres 13 de novembre, ens vàrem reunir per a definir els primers vestigis d’una proposta educativa que esperem no vos deixarà indiferents. No és casualitat que ens reunim, tenim un motiu ben clar que ens uneix a tots i totes. La societat canvia i l’escola també, per tant, hem d’adaptar-nos als nous temps i incloure aquells descobriments que faran de l’escola un espai millor. No hem d’aturar-nos en el passat.

Va ser una reunió d’allò més interessant d’on sorgiren infinitat de propostes que, sorprenentment, vàrem finalitzar molt ràpidament. Les idees fluïen com un corrent d’aigua impulsat per la nostra passió. Molts/es ja ens coneixíem i connectàrem de seguida. Sense cap dubte, aquest equip pot aportar-nos molt i de segur que arribarem a bon termini.

Fins la pròxima reunió! Aquest cop ens trobarem amb la UCEV.Reunió alumnat participant

Deja una respuesta