Visita Coventry 2018

La setmana del 5 al 11 de març, l’alumnat de 3r de la menció de llengua estrangera del grau d’Educació Primària acompanyat perl professor Abraham Cerveró ha realitzat la visita anual a diverses ciutats del Regne Unit. Aquesta activitat s’insereix dins el projecte integrat i ha consistit a visitar les ciutats de Birmingham, Coventry i Londres.

Durant l’estada els i les futures mestres de llengua anglesa han pogut compartir experiències en la formació de docents d’anglés com a llengua estrangera amb l’alumnat de la Universitat de Coventry, també han presentat la seua experiència com a estudiants universitaris als i les estudiants d’espanyol de la mateixa institució.

A més a més, han assistit a dues escoles  on han fet tasques d’observació, han dut a terme activitats com a a l’aula i han reflexionat sobre aspectes didàctics amb el professorat local. En la seua visita han prés part Courtney Green, profesora en pràctiques a Florida Universitària; Gerry Bailey, professor de la Universitat de Nottingham i antic director en diverses escoles de Warwickshire i, Marina Orsini-Jones, cap d’internacional de la Facultat d’Arts i Humanitats de la Universitat de Coventry.

La setmana ha conclós a Londres on dissabte l’alumnat ha preparat una gymkhana pels llocs més representatius del centre de la ciutat i un passeig pels mercats de l’est de la ciutat.

Coventry 2018

Deja una respuesta