Congrés UNICollaboration

La passada setmana, de dimecres 25 a divendres 27, el professor Abraham Cerveró de la Unitat d’Educació ha participat al congrés UNICollaboration que ha tingut lloc a la ciutat polonesa de Cracòvia, un congrés de telecol·laboració entre institucions universitàries de tot el món. El congrés ha tingut com a eix l’organització interdisciplinària en la telecol·laboració i els intercanvis virtuals a l’ensenyament universitari (Cross-Disciplinary Organisation for Telecollaboration and Virtual Exchange in Higher Education).

Abraham Cerveró ha presentat dues comunicacions que han sigut el fruit de la cooperació en la formació del futur professorat d’anglés amb la Universitat de Coventry al Regne Unit.

D’una banda, junt a la Dra. Marina Orsini, ha presentat una comunicació sobre l’impacte de la inclusió dels MOOCs i la telecol·laboració en la formació contínua dels mestres d’anglés, aquesta suposa una competència pròpia dins el terecr curs dels graus d’Educació Infantil i Primària.

D’altra banda, amb el professor de la mencionada universitat, Elwyn Lloyd, han exposat com ha estat la gestió del projecte de telecol·laboració intercultural FloCo (Florida Universitària – Coventry University)  que ha dut a terme l’alumna de pràctiques Courtney Green amb l’alumnat de 4t del grau d’Educació Primària.

D’aquesta manera, s’ha fet palés el compromís de totes dues institucions de continuar construint escenaris d’aprenentatge que comporten intercanvis virtuals i in situ per seguir formant el futur professorat d’anglés, a més de la voluntat d’incloure altres universitats interessades a participar.IMG-20180427-WA0037_3

 

Deja una respuesta