La Universitat dels Majors en el Dia Mundial de la Ràdio

La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes XEMV ha commemorat el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial al Palau de la Generalitat. El govern valencià i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) han fet possible aquesta fantàstica jornada on participen una vintena d’emissores municipals valencianes. El programa La Veu dels Grans, de la Universitat dels Majors que s’emet en Ràdio Sol (Albal) ha estat un dels espais reconeguts en aquesta fita.

Per això, la directora de la Universitat dels Majors de Florida UniversitàriaLoli Salazar, i el director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, han acompanyat un grup d’alumnes que han tingut l’oportunitat de comptar la seua experiència a les nostres aules.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i el president de la Diputació, Toni Gaspar, han estat algunes de les autoritats que han donat suport a la tasca de les emissores locals. També alcaldes i representants de la FVMP han passat pels micròfons d’aquesta emissora improvisada. La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes XEMV va començar a donar els seus primers passos en 2007 però no va ser fins al 20 d’abril de 2017 que es va constituir formalment baix el paraigua de la FVMP, en un acte que es va celebrar al MuViM.

La Xarxa agrupa en aquests moments a 25 emissores de titularitat pública i està coordinadora per Pilar Moreno.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *