Tallers de Competències (Treball en Equip)

.

El passat dimecres 26 deSetembre de 2012, a Florida tingué lloc la Benvinguda als nous estudiants de 1er curs de Cicles Formatius de Grau Superior.

Pel matí ho feren els i les estudiants de Grau Mitjà corresponent al Sistemes Microinformàtics i Xarxes (TSMX), i per la vesprada els i les estudiants dels cicles de Grau Superior (Desenvolupament d’aplicaciones multiplataforma –DAM– y Administració de sistemes informàtics i en xarxa –ASIR-).

Després de la benvinguda realitzada per Victoria Gómez i Marcel·la Senent al saló d’actes, els alumnes es reuniren amb els seus tutors, els quals els entregaren els horaris del curs i els comentaren aspectes interessants del cicle que començaven a estudiar.

Una vegada els alumnes varen berenar, a les 18:00 de la vesprada començaren una sèrie de tallers per treballar la competència del treball en equip.

Aquest taller consistia en realitzar 6 proves distintes. Per fer-ho, necessitàvem una sèrie d’equips, així que es dividiren tots els alumnes en distints equips. Això si els equips estaven formats per alumnes de distints Cicles Formatius, i generalment, no es coneixien entre ells.

A cada prova els equips havien de superar una sèrie de desafiaments on era necessari treballar en equip.

Tot i el mal oratge que feia, ho passàrem d’allò més bé.

Ací us deixem una mostra realitzada per l’equip Plata, en l’activitat anomenada Plataforma petrolífera.

Deja una respuesta