JOGUETS I SEXISME

L’alumnat de 3r curs de Grau en Mestre/a d’Eduació Infantil, en l’assignatura Taller de joc, ha dut a terme  algunes investigacions interessants sobre com moltes dgormitie les joguines que podem trobar actualment en el mercat (les botigues en són atapeïdes, ara que arriba Nadal) fomenten el sexisme i no resulten, precisament, massa coeducatives. Algunes de les temàtiques que han treballat han sigut les següents:
– Webs d’empreses de joguets i sexisme.
– Gormitti, MonstMonster_High_dollser High i sexisme.
-Publicitat de joguets i sexisme.
A  més a més, les alumnes estan posant-se en contacte amb les empreses afectades a través de correu electrònic per tal de comunicar els resultats de les seues investigacions i conscienciar-ne els responsables.
Entre tots i totes, podem fer un món més igualitari.

Deja una respuesta