Finalitzen les defenses orals de primer curs

S’acaba el primer semestre i les defenses orals de Projecte Integrat. La setmana passada l’alumnat de primer curs en Grau d’Educació Infantil i Primària va presentar davant del tribunal el seu projecte sobre ‘l’Escola que Somiem’.

En l’ambient es respirava un cert nerviosisme. Per fi, el treball realitzat durant tot el semestre donaria els seus fruits. Tots els grups es preparaven, volien que tot isquera perfecte: prezi, vestuari… El moment de les exposicions havia arribat. Després de defendre la nostra escola, de mostrar tot allò que s’ha aprés, van arribar les preguntes del tribunal. Potser, siga la part més complicada ja que no hi ha un guió, no hi ha res a estudiar, simplement has de ser tu mateix. En acabant, arriba l’alegria i gratificació pel treball realitzat, però també arriba la melancolia, et vénen a la ment tots els moments pels quals ha passat el grup: reunions, rialles, discussions… Sense oblidar la persona que ens ha acompanyat durant tot el camí i toca acomiadar, la nostra companya de quart curs que realitzava la tasca del líder (en E. Infantil), les despedides sempre són tristes i per això no volem dir adéu, sinó fins després. Encara que a partir d’ara seguim sense eixa figura de suport, seguirem en contacte, perquè en este temps a més d’un grup de treball s’han format xicotetes famílies. Des d’ací volem donar les gràcies a totes les i els alumnes de quart curs que han oferit la seua ajuda; sense vosaltres no haguera sigut possible.

Esta experiència alguns ja l’havien experimentat però per a una altra gran majoria era nova. El treballar en equip és la millor pràctica que es pot dur a terme: no sols aprens a col·laborar amb els altres sinó que t’acosta un poc més a la vida real. Este és el principi d’un llarg camí, que amb esforç i dedicació superarem amb resultats positiu; ja està un poc més a prop la nostra meta: arribar a ser uns grans professionals de l’educació.

Finalment, hem de donar les gràcies a tots aquells/es que fan que açò siga possible, en especial als nostres professors/es, que ens ajuden en el dia a dia i fan que el nostre treball siga millor.

Image

Deja una respuesta