LES DEFENSES ORALS DE SEGON ARRIBEN A LA FI

L’alumnat de segon del Grau en Educació Infantil i Primària vàrem finalitzar les defenses de Projecte Integrat el proppassat 10 de gener amb molta il·lusió i ganes de continuar treballant per al segon quadrimestre.
Tots i totes iniciàrem la setmana amb molts nervis, volíem tindre l’exposició ben preparada i transmetre els valors, les sensacions i l’aprenentatge assolit al tribunal. Volíem demostrar que al llarg del quadrimestre hem après com relacionar i aplicar els continguts de les assignatures a la realitat, a més de ser capaços d’introduir adaptacions als recursos que hem tret, tot depenent de la necessitat educativa especial que cada equip va seleccionar per a la realització del seu treball.
Els dies anaven passant i el moment de l’exposició s’apropava. Cada component de l’equip desitjava que eixe moment arribés però alhora sentíem pànic perquè teníem el dubte que tot no fora a eixir bé. No sabíem si el factor de la xarxa es tornaria en la nostra contra, el control del temps pels nervis podria canviar…
Finalment, després de revisar el nostre treball, el prezzi funcionava, la web estava publicada i es veia correctament, i començà l’exposició. L’ assumpte anava relaxant-se a mesura que  passaven els segons i l’exposició eixia amb fluïdesa i convicció. Un i una darrere d’altre anàvem explicant la nostra part fins que ja arribà el moment en el qual el Tribunal havia de parlar.
Després d’un intercanvi de preguntes i respostes i amb l’enhorabona de la nostra mà començàrem a felicitar-nos entre nosaltres eixint amb un somriure i entre l’aplaudiment del Tribunal i dels companys i companyes que tingueren l’interès d’escoltar la nostra exposició.
Aquest és el segon any de Projecte Integrat i la nostra iniciativa i ganes de fer una bona feina no ha canviat. Volem superar-nos personalment i professional, i aprendre de cada situació perquè açò fa que el nostre treball tinga resultats positius i ens fa sentir-nos més prop de la nostra meta, ser mestre o mestra d’educació primària i/o infantil.
Des d’ací volem donar gràcies perquè la sensació final de les defenses orals t’apropa a la vida real i és tan gratificant  que fa que tot el treball realitzat i l’esforç valguen la pena.
Image

Deja una respuesta