Enllaçats per la llengua

FLORIDA UNIVERSITÀRIA S’ENLLAÇA PER LA LLENGUA

 

En els últims temps hem vist com la voluntat d’homogeneïtzació lingüística i cultural ha estat un fet evident. En aquest context d’agressió a la diversitat, s’ha generat tot un moviment social, impulsat per diferents organitzacions d’arreu del nostre territori, per tal de desestigmatitzar un dels trets més representatius i rics de la nostra identitat: la llengua.

Aquesta campanya, anomenada “Enllaçats per la llengua” com a metàfora d’un pacte tàcit amb l’ús del català, proposava diferents accions reivindicatives per part dels centres educatius del País Valencià i institucions compromeses amb la cultura. Una d’aquestes activitats fou la de realitzar una abraçada simbòlica als centres d’estudi, escoles, instituts i universitats el dia 7 de març.

Des de Florida Universitària ens sumàrem a aquesta iniciativa per tal de recolzar-la i fer palès el nostre compromís amb la llengua i cultura valencianes.

Imatge

Deja una respuesta