CONCURS PI 2013


El passat dijous dia 13 de juny, es va celebrar la tercera entrega de premis del concurs de Projecte Integrat amb la presentació de dos noms propis a Florida Universitària: Anna Chover, amb el seu encant incomparable, i Adrián Broz, amb el seu humor experimentat.

Tots els i les assistents, igual que molts alumnes que no hi eren presents, hem dedicat molt de temps durant tot l’any per a dur endavant el nostre projecte. Un projecte que ens ha canviat al llarg dels anys, que ens ha fet més conscients de la realitat i ens ha convertit en alumnes de futur. Un alumnat qualificat per a resoldre conflictes i treballar en equip de forma creativa i innovadora i, sobretot, compromesos amb la nostra tasca. Som mestres i hem de ser conscients de la importància del nostre ofici, perquè tenim el futur a les nostres mans.Imatge

Tots els equips han fet tot allò possible i s’han implicat de valent treballant per a crear la seua escola ideal a 1er, per a configurar recursos i tractar la riquesa de la diversitat, atendre-la i apreciar-la a 2n i, fins i tot, per a actuar en un centre i “resoldre un problema real” o millorar tot allò possible a 3er. Ha sigut una vivència inoblidable des de l’alumnat de 1er, que ha gaudit per primera vegada d’aquesta experiència, tan enriquidora, fins a l’alumnat de 3er, que espera romandre al cor de tots els xiquets i xiquetes dels centres on ha desenvolupat el seu projecte. Cal agrair l’oportunitat que ens ha ofert aquest projecte, el professorat que ens ha recolzat en tots els moments i han treballat amb la nostra il·lusió i l’alumnat, és clar, sense el qual tot açò no seria possible.  

ImatgeAquest esforç ha tingut la seua recompensa. Va ser un moment molt emotiu i potser inesperat, hi havia una forta competència, atés que tots els projectes es trobaven fonamentats en els pilars d’un somni i de l’emoció, la força que mou el món. I encara que no tots vàrem guanyar, podem afirmar que tots ens sentírem guanyadors. En acabar, gaudírem d’una agradable vesprada amb un piscolabis i les actuacions d’Indefinits i Funkiwis, que s’ho passaren tan bé o millor a l’escenari que nosaltres i no ens deixaren indiferents.

Ara només queda gaudir de les vacances i esperar fins el pròxim any per a viure de nou aquesta experiència.

Moltes gràcies i una forta abraçada!

Imatge

Deja una respuesta