V Declaració Educativa: Primera reunió.

Un sentiment té un valor especial, és allò que ens mou i dona vida, una energia immesurable que pot canviar fins a la persona més atrevida. Però no hi ha potència més gran a la terra que un sentiment compartit, que ens uneix i fa grans. L’única força que pot canviar el món.

L’estima per allò que fem i allò que volem defendre ha tornat a unir els nostres camins. Després de “La societat actual necessita una escola inclusiva”, “La societat necessita una escola plurilingüe”,  “La societat necessita mestres èticament compromesos” i “La societat necessita centres educatius compromesos amb el futur”, els primers vestigis d’una cinquena declaració educativa afloren i es fan presents.  Des de 2009, hem continuat amb aquesta tasca reivindicant allò que pensem i creguem possible. Aquest any no serà una excepció.

A la nostra primera trobada, hem gaudit d’un clima ple d’harmonia i sinergia respecte a les nostres idees i principis. Ha sigut una reunió molt productiva i enriquidora on hem col·laborat estudiants de Florida Universitària i educadors i educadores d’educació infantil amb molts anys d’experiència. En som diversos, però compartim pensaments i, sense cap dubte, aquesta obra no vos deixarà indiferents.

Potser encara no hi tenim títol però sabem que compartim: l’amor per l’educació infantil.

1ª Reunió Declaració Educativa

Deja una respuesta