Més erasmus a Anglaterra!

Encara recordem el primer dia que vam arribar a Warwick, ara farà sis mesos. No sabíem on havíem arribat i, prou desorientades i amb un mapa en la mà, vam començar a recórrer cada centímetre del que a partir d’aquell moment seria el nostre nou hàbitat. Per a la nostra sorpresa, res era com nosaltres ho havíem imaginat: açò més que un campus universitari és una “xicoteta” ciutat per a estudiants. Pubs, restaurants, gimnàs, cafeteries, residències, supermercats… a més de les instal·lacions pròpies d’una universitat. Tot i que no vam tardar molt en adaptar-nos als reptes, l’esforç diari ha sigut un gran requisit per a poder superar-los. Hem sigut capaços de dur endavant projectes acadèmics completament diferents als que  coneixíem, adaptar-nos a la segona llengua, noves metodologies de treball, nous instruments d’avaluació… però gràcies al recolzament mutu tot ha sigut molt més fàcil.

Esta experiència ens ha enriquit tant a nivell acadèmic com personal, ja que sempre hem estat rodejades d’un context molt divers. Hem tingut l’oportunitat de compartir la nostra experiència amb persones provinents de diferents cultures, conèixer una forma de vida diferent i gaudir de la posada en pràctica de tot allò aprés compartint-ho amb xiquets i xiquetes en el centre infantil.

Estem segures que ens en portem un canvi positiu i necessari a les nostres vides. Sols podem dir que, si es presenta l’oportunitat, s’ha d’aprofitar al màxim, ja que els resultats extrets d’aquesta vivència de segur que seran molt beneficiosos per al nostre futur professional.  

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Deja una respuesta