Vª Declaració Educativa: Acte de presentació pública

Ahir, 6 de maig, es va realitzar l’acte de presentació pública de la Vª Declaració Educativa al Saló d’Actes de l’Escola d’Artesans de Valencia.
Hi va haver una gran assistència i tinguérem el goig de trobar-nos amb amics i amigues, companys i companyes de professió i tot tipus persones interessades en l’esdeveniment. Podríem dir que aquest acte de cloenda suposà un èxit.
La societat necessita estimar l’Educació Infantil”, aquest sigué el motiu d’aquesta trobada i, com no podia ser d’una altre manera, ens trobàrem amb un saló d’actes ple de dibuixos, colors i vida. On cada dibuix fou un regal per al assistents de part de tots els xiquets i xiquetes d’educació infantil del centres involucrats.
En primer lloc, una taula de presentació formada per dues persones representants de l’Administració i Luiso Cervellera en representació de la UCEV ens presentaren l’acte i precediren a la taula de Declaració on Alícia, Ali i Tània; mestres d’educació infantil i antigues alumnes de Jordi, el presentaren amb una adaptació molt emotiva del poema Els amants de Vicent Andrés Estellés.
Jordi Garví com a coordinador de la comissió redactora d’aquest any ens parlà sobre la seua experiència, la dificultat i la il·lusió que s’entreveu a través de la nostra tasca. Com afirmà, al igual que els brolladors desemboquen en rierols i afluents de diferents mides, llargàries i cabals  que arriben a unir-se i a fluir a un mateix riu; l’equip tingué que conduir un potent cabal d’idees i sentiments de diferents persones que finalment compartiren i defensaren amb la mateixa intensitat.
Després, realitzàrem una lectura de la Declaració on les persones assistents hi participàrem llegint a l’uníson els punts que ens assignaren als seients per a crear un recital de veus polifòniques que romanen juntes per una mateixa causa, l’estima per la infància.
Així, la lectura fou guiada per la comissió redactora que fou possible tot aquest esdeveniment, de manera que tots i totes ens oferiren les seues propostes i esclataren els obstacles i entrebancs que dificulten la nostra tasca educativa. D’aquesta manera, tancàrem amb els nostres somnis sobre allò que pensem és una utopia necessària.
Finalment, tinguérem el plaer rebre a Nani de l’escola infantil el Príncipe Valiente a la taula de conferència on ens parlà de la importància d’estimar a unes mans brutes.
Per a tancar la nit, Luiso tancà l’acte presentant-nos la temàtica de la VIª Declaració Educativa, la Formació Professional, i totes gaudírem d’un ambient de distensió amb un petit càtering organitzat per l’alumnat de l’assignatura de Miniempresa de Florida Secundària.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.


A continuació oferim els enllaços per a descarregar-vos la versió digital de la Vª Declaració Educativa: Declaración Educativa CastellanoDeclaració Educativa Valencià

Deja una respuesta