Presentació de Projectes Integrats a 1er. DAM. (Curs 2013-2014)

.

Presentación de Equipo
Presentación de Equipo

El passat divendres 30/5/2014 a l’aula CreaLab (Edifici C) tingué lloc la presentació dels Projectes Integrats per part dels alumnes de 1r. de DAM.

Enguany, els alumnes han treballat ‘de valent’ i el professorat ha reconegut la qualitat dels treballs realitzats, fent molt difícil l’elecció del millor PI.

Enguany la temàtica del PI la proposava cada equip, aconseguint així una major implicació de l’alumnat ja que el projecte ‘era seu’, i no venia imposat pel professorat; això sí, tots els projectes havien de complir uns requeriments comuns exigibles des de cada mòdul del cicle.

Han sigut 3 aplicacions, on cadascuna destacava l’interès que més els agradava als membres de l’equip.

L’equip AdRestaurant ha realitzat una aplicació social, que gestiona reserves als Restaurants, i que permet comentar als usuaris opinions sobre el tracte rebut, la qualitat del menjar, el servei, … només si realment has anat a dinar/sopar a eixe restaurant.

És una aplicació amb un disseny visual molt agradable i innovador.

A la pàgina web http://www.adrestaurant.tk/ podeu trobar més informació inclús podeu descarregar l’aplicació.

Poster AdRestaurant

L’equip Team Kefacil ens ha desenvolupat també una aplicació social, però amb una temàtica distinta. Ens han proposat una aplicació per a crear tests, i compartir-los fàcilment entre els usuaris de l’aplicació. L’aplicació creatutest, es distribueix amb un instal•lador que per a facilitar la seua instal•lació al teu sistema

Aquest equip, format per alumnes interessats amb les animacions i el tractament d’imatges, han creat una aplicació en forma de llibre, on es pot dissenyar un qüestionari, o es pot contestar els qüestionaris compartits.

L’aplicació té forma de llibre i les preguntes i respostes estan perfectament integrades amb el disseny. L’aplicació executa una animació que simula que es passa la pàgina del llibre per mostrar la següent pregunta.

A la pàgina web http://teamkefasil.wix.com/creatutest podeu trobar més informació inclús podeu descarregar l’aplicació.

Poster Team Kefacil

Finalment, l’equip Wombat Team, han desenvolupat una aplicació real de gestió de Series de TV anomenada iSeries.

L’aplicació es connecta a la web http://www.thetvdb.com d’on extreu tota la informació actual relativa a les series que es fan a la tv. en tot el món. A partir d’ací, et crea una base de dades al teu ordinador amb tota eixa informació, i la mostren mitjançant una interfície d’usuari senzilla i molt intuïtiva.

Aquest equip ha investigat sobre la gestió massiva de dades i la velocitat de reacció front a qualsevol recerca a la base de dades. A més a més, aquesta aplicació et permet generar documents pdf amb tota la informació de la teua sèrie preferida.

A la pàgina web http://iseries.esy.es/ podeu trobar més informació inclús podeu descarregar l’aplicació.

Poster equip Wombat Team

Cal afegir, que totes les aplicacions són multi-idioma, i treballen contra una base de dades MySql, han estat fetes amb el llenguatge Java, han utilitzat un sistema de control de versions compartit entre els membres de l’equip, els ha fet investigar sobre allò que més els interessava i sobre tot, han fomentat el treball en equip.

  Des de l’equip de professors de 1r. de DAM…

 els donem l’enhorabona !!!.

 

Deja una respuesta