XXII Edició de la nit d’Escola Valenciana

El vespre del proppassat dissabte 22 de novembre va tindre lloc la 12a edició de la nit d’Escola Valenciana: la federació d’associacions en defensa de l’ensenyament en valencià. En aquesta edició es va premiar diverses persones i entitats que han destacat pel seu treball en valencià.

Els guardonats van ser Carme Miquel, escriptora i mestra; Pep Gimeno “El Botifarra”, cantador; La Xarxa d’Universitat Lluís Vives  que engloba les universitats públiques de l’àmbit de parla Catalana i, finalment, es va reconèixer l’esforç de les mares i pares del CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs per mantindré la línia d’ensenyament en valencià contra la voluntat de l’administració. A més  a més, Escola Valenciana va rebre el premi Linguapax 2014 (Lingua Pax és una entitat internacional que reconeix el treball  pels drets lingüístics de les llengües minoritzades).

La vetlada va comptar amb una mostra del cant d’improvisació amb la participació d’intèrprets del Principat, el País Valencià, les Illes Balears i Euskal Herria.  En representació de Florida Universitària  van assistir-hi les professores Sheila Pons, Cristina Duart i el professor Abraham Cerveró els quals van compartir l’acte amb altres companys i companyes de Florida Secundària i d’altres cooperatives d’ensenyament a més de professorat dels centres de l’entorn.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta