La niña que riega la albahaca y El príncipe preguntón, 9 i 12 de desembre.

Per continuar amb l’aportació de Llengua espanyola al Projecte Integrat del primer curs del Grau de Magisteri, “Somniem l’escola que volem”, ja tenim dates per a les tres representacions que l’alumnat està preparant. Per a potenciar el vincle de grup, cada classe durà a escena una adaptació de l’obra de titelles de Federico García Lorca La niña que riega la albahaca y el príncipe preguntón. Les representacions de 1er A d’Educació Infantil i de Primària seran el pròxim dimarts, 9 de desembre, a partir de les 12:00 hores, al Saló d’Actes de Florida Universitària.lluerna-teatre-josep

Eixe dia, comptarem amb la presència de Josep Beltrán, titellaire i director del Teatre Lluerna, que ha sigut una gran ajuda i inspiració per a aquest projecte.

Per la seua part, la classe de 1er B EDI+EDP actuarà el divendres 12,  a les 18:00 hores, també al Saló d’Actes. Es tracta, sens dubte, d’un moment molt important per a nosaltres; és per això que volem compartir aquesta fita amb tot el món que estiga interessat en veure un clàssic del teatre de titelles reinventat i pensat per a la infància del segle XXI. Així, resteu convidats i convidades a gaudir amb la Didàctica del teatre.

Deja una respuesta