No escric èglogues… i sóc dona.

El recital poètic «No escric èglogues» d’enguany se celebrarà el pròxim 8 de març, Dia de la Dona. Per això, entre els poemes habituals de reivindicació social,  amor eròtic, i de reflexió sobre la condició humana que l’alumnat de 1r curs dels Graus d’Educació recitarà i musicarà, s’inclouen en aquesta edició poemes d’autores amb especial rellevància en les lletres espanyoles i catalanes pel seu activisme a favor dels drets de la dona.
A més a més, s’ha creat una pàgina de Facebook per difondre l’esdeveniment, que podeu consultar: https://www.facebook.com/noescriceglogues3/  ; i part de l’alumnat que hi participarà està aprofitant les noves tecnologies per gravar alguns vídeos que exposarem durant el recital.
D’aquesta manera, des de les assignatures de Llengua espanyola i Llengua catalana per a mestres, pretenem fomentar la competència comunicativa i l’educació literària del nostre alumnat, atenent a les habilitats de comprensió lectora i la vessant social de la literatura.
Si voleu gaudir amb nosaltres de la poesia i la música, vos esperem!

recital

Més informació:
Anna Chover: anchover@florida-uni.es
Jeroni Méndez: jmendez@florida-uni.es
 
 

Deja una respuesta