RESOLDRE UN PROBLEMA REAL

L’alumnat de 3r curs del Grau d’Educació Primària de Florida Universitària, en l’especialitat de Pedagogia Terapèutica, ha desenvolupat els seus treballs  de Projecte Integrat al llarg del curs,  en contacte amb centres educatius de diferents modalitats i tasques d’intervenció. Gràcies a la col·laboració del col·legi inclusiu Juan Comenius de Valencia, el Centre d’Educació Especial Francisco Esteve de Paterna, fins al Centre Obert Vicent Andrés Estellés d’Aldaia i l’Escola de menors de la Coma, l’alumnat de Florida ha tingut l’oportunitat de connectar amb diverses necessitats d’atenció educativa i aplicar la metodologia ABP de resolució de problemes, metodologia que concentra l’ànima del Projecte Integrat de 3r.
La inclusió educativa, les adaptacions curriculars, l’atenció a xiquets i xiquetes amb risc d’exclusió social o propostes d’intervenció per afrontar el tema encara tabú de la sexualitat i discapacitat en l’àmbit educatiu, han estat les temàtiques proposades pels centres als nostres i les nostres alumnes. Treballar en col·laboració amb aquestes institucions ha estat un autèntic repte per als nostres estudiants, repte que han anat desenvolupant amb il·lusió i molta eficiència durant tot el curs.
Ara ja tenim els resultats obtinguts i estem molt satisfets d’haver arribat al final i d’aportar als centres col·laboradors una informació útil i d’interés per a …RESOLDRE UN PROBLEMA REAL.

Més informació: Carmen Gaya, cgaya@florida-uni.es

Deja una respuesta