6é Concert Didàctic a Quart de Poblet

Divendres 27 de Maig l’alumnat de primer de Simultaneïtat de Florida Universitària va acudir a Quart de Poblet per a realitzar el 6é concert didàctic que enguany estava  ambientat en el circ. Aquesta representació es va dur a terme en l’Auditori Molí de Vila que es va transformar en una autèntica carpa circense. Animadores, photocall, ballarins i ballarines, mims, maquilladores i tot un equip d’imatge i so per a captar fins al més mínim detall. La representació es va dur a terme de manera conjunta i coordinada amb l’alumnat de l’IES La Senda que va ser qui va interpretar les diferents peces musicals. Es van realitzar dues passades, assistint a les representacions més de 500 alumnes/as. Aquest concert ha suposat per als nostres futurs mestres/as una experiència educativa amb aprenentatges significatius ja que ha sigut possible unir en un mateix espai a alumnat de primària, secundària i universitària per a realitzar una acció conjunta.

concert1

Alumnat de l’IES La Senda i personatges del circ.

concert2

Grup de Flautes i làmines de l’IES la Senda.

concert3

Selfie de les presentadores amb l’alumnat de Primària.

concert4

Equip de maquillatge.

Deja una respuesta