Projecte "Travelling without moving!"

El projecte «Travelling without moving!» que ha desenvolupat l’alumnat de la menció de llengua estrangera del Grau de Mestre/a en Educació Primària, té como objectiu millorar la competència intercultural del futur professorat de primària i, sobretot, l’alumnat de la mateixa etapa educativa.

Enguany han participat els xiquets i xiquetes de 5è i 6è de les escoles Jaume I de Catarroja i Juan Esteve d’Albal qui ens ha visitat durant el principi del mes de maig.

Tots i totes, de la mà del nostre alumnat, han viatjat a Canadà i Índia on han aprés diversos aspectes de la cultura de tots dos territoris. Des de la geografia, la cuina, les deïtats fins al rol de les dones en les societats d’aquests països.

Aquest projecte comporta la col·laboració entre Florida Universitària i els centres d’educació primària l’entorn per millorar les competències docents de l’alumnat universitari del grau d’Educació Primària.

 

Més info: Abraham Cerveró (acervero@florida-uni.es)

Deja una respuesta