Reunió del Comité de Garantia de Qualitat de Florida Universitària

Qualitat a FloridaUni
Comité de Qualitat de Florida Universitària

El passat dimarts 4 de Març del 2014 les representats dels graus de Florida Universitària Bea, Alba i Diana, ens hem reunit per segona vegada amb el Comitè de Garantia de Qualitat, per tal, d’informar a la resta d’alumnat sobre les titulacions adscrites a la Universitat de Valencia.

En aquesta reunió s’han presentat informes de les titulacions i novetats, que fins al moment es tenen sobre el seguiment i acreditacions de les titulacions.

Hem vist els indicadores que s’han tingut en compte per a saber quins són els aspectes de millora des de Florida. Aquest són els resultats de les enquestes de valoració de l’alumnat. Reflexen aspectes com: la satisfacció de l’alumnat respecte a l’equip docent, la valoració de l’alumnat en els centres de practiques i empreses o els diversos serveis ofertats des de Florida com OIP, servei de tutoria, ets.

També hem analitzat els indicadors d’estudi de control de qualitat com: la tassa de eficiència o de rendiment de l’alumnat, entre altres.

L’objectiu d’aquestes reunions es aconseguir el major benestar de l’alumnat, per això a Florida desenvolupen noves metodologies per tal de seguir millorant.

Si estàs interessat/da en aquest tema, pots visitar l’àrea de qualitat en la web de Florida Universitària.

¡Florida Universitària lluita per un model de qualitat!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *