Pròxima visita d’estudis a Warwickshire – Coventry (Regne Unit)

 
L’alumnat de la menció de llengua estrangera del grau d’Educació Primària durà a terme una visita d’estudis a diferents centres educatius del comtat de Warwickshire. Es tracta d’una estada d’una setmana  al proper mes d’octubre acompanyats per un membre del professorat local.
Els objectius de la visita són, d’una banda, que l’alumnat de la unitat d’Educació conega la realitat educativa d’aquesta zona d’Anglaterra i impartir diferents classes d’espanyol per a l’alumnat local. Entre les activitats previstes es troben diferents entrevistes amb el professorat i l’equip directiu de les escoles que visitarem, a més d’algunes famílies de la zona en què es troben les escoles. D’altra banda, el cap de setmana el passarem a Londres on durem a terme diferents activitats educatives i turístiques.
Aquelles persones que estiguen interessades hauran d’acudir a la reunió que tindrà lloc dilluns 7 de juliol a les 18. Si voleu més informació poseu-vos en contacte amb el professor Abraham Cerveró: acervero@florida-uni.es
 
Imatge

Deja una respuesta