FENT MATEMÀTIQUES A TRAVÉS DE LA MÚSICA I LA DANSA

El pròxim 25 de març, al saló d’actes de Florida Universitària, situat a l’edifici C, es durà a terme una activitat on es barrejarà la dansa, la música i les matemàtiques dirigida a l’alumnat de l’assignatura de Matemàtiques per a mestres del Grau en Mestre/a d’Educació Primària. L’activitat serà dirigida per Vicente Liern Carrión, professor de matemàtiques, Luis Carlos Molina Cuevas i Alicia Chpríntzer Giordano, mestres de dansa. Per una banda, ens oferiran una conferència de música, matemàtiques i dansa i, per altra, un taller de dansa i matemàtiques en el que es podrà participar.

La intencionalitat d’aquest esdeveniment és mostrar que les matemàtiques són, a més d’una extraordinària eina per descriure i resoldre els problemes del món que ens envolta, un potent llenguatge que ens permet descriure també les arts, en concret la música i la dansa. I contribuir a incrementar les nostres competències per ser capaços de descobrir l’aspecte creatiu i artístic de les matemàtiques. Amb això, no només serem capaços de transmetre-ho al nostre alumnat, sinó que veurem com en aquestes facetes de la vida quotidiana apareixen algunes de les operacions que expliquem a l’aula.

Imatge

Deja una respuesta