KERMESSE a Ninos Albal

El proper 8 de febrer a las 15.30 el Cicle de Grau Superior d’Educació Infantil de Florida organitza, amb motiu de la festa de Carnestoltes, una kermesse per als xiquets i les xiquetes de l’escoleta “NINOS ALBAL”. La kermesse consisteix en una festa popular a l’aire lliure on es fan rifes, balls i concursos.

Aquesta festa, concretament, estarà ambientada a la selva. De segur que han preparat a muntó de sorpreses i molt divertides; potser, hi hagen animals com elefants o hipopòtams! Tota una gran sorpresa per als més menuts i les més menudes.

L’alumnat del Cicle d’Educació Infantil ha treballat molt per a dur a terme aquesta festa, segur que ho passaran molt bé i faran gaudir durant la vesprada a xiquets, xiquetes, famílies i professorat de “NINOS ALBAL”.

Esperem que tot isca perfecte.

MOLTA SORT, PER ALS XICS I LES XIQUES DEL CICLE D’EDUCACIÓ INFANTIL!

Image

Deja una respuesta