JORNADA D'EMPATIA

Des de l’assignatura Didàctica de l’Educació Física en l’Educació Primària es proposà una activitat per a l’alumnat de segon curs del Grau en Mestre/a d’Educació Primària que es va dur a terme el dimecres 27 de febrer. En aquesta ocasió l’alumnat participà com a voluntariat en una jornada d’esport adaptat on demostraren la seua capacitat per a ficar-se en el lloc de la resta de persones.Imatge

D’aquesta manera i relacionant-ho amb les tasques del curs de segon, l’alumnat participà en aquesta jornada d’empatia amb la qual van obtenir nous recursos per al tema del nostre projecte integrat “La Diversitat i els seus recursos”. A banda de realitzar una labor social i tindre una consciència de la realitat adquiriren nous coneixements i pogueren posar en pràctica els que ja tenien assolits.

Aquest esdeveniment es realitza any darrere any i es organitzat per COPAVA. Des d’ací volem mostrar el nostre agraïment per donar-nos la oportunitat de col·laborar amb ells i elles.  

Deja una respuesta