Visita a Warwick (Anglaterra)

La setmana passada el professor de la Unitat d’Educació Abraham Cerveró va visitar la UniversImatgeitat de Warwick a Anglaterra. Durant la seua estada ha participat en diferents seminaris sobre el sistema educatiu en l’estat espanyol i les noves regulacions en matèria de llengües en les comunitats autònomes. A més a més, ha pogut fer el seguiment de l’alumnat del grau d’Educació Primària que realitza les seues pràctiques en les escoles locals de Warwick. La visita es troba dins del programa de beques de mobilitat Erasmus per al professorat universitari.

A continuació podeu llegir en primera persona les experiències de l’alumnat a «la delitosa illa d’Anglaterra» per part de les seues protagonistes, Miriam Hipólito, Amparo Carbonell i Cristina Ferrando:

 

 

 

Deja una respuesta