L’ESCOLA DE MESTRES D’AKOE COMENÇA A CAMINAR

En aquestes línies volem informar-vos de la imminent posada en marxa d’un nou projecte en el qual participa Florida Centre de Formació. Es tracta de l’ESCOLA DE MESTRES d’Akoe.

L’Escola de Mestres vol convertir-se en un espai d’encontre per compartir, intercanviar i fer créixer iniciatives que milloren l’acció educativa de mestres, llicenciats, educadors, desocupats, en actiu o que encara es formen. Volem convertir-nos en un punt de trobada ample, independent, compromés, que puga acollir gent amb la il·lusió de continuar aprenent.

El projecte ja ha estat  presentat en la darrera Assemblea d’Akoe i fent clic en la imatge de més avall podeu trobar el prezi utilitzat, on podreu consultar la informació més detallada sobre el projecte: el procés de gestació, els objectius, les activitats previstes…

Imatge

L’acte inicial tindrà lloc el proper 24 d’abril i s’hi donarà a conèixer l’ESCOLA DE MESTRES a la comunitat educativa i a la societat. A més, s’aprofitarà l’esdeveniment per fer la presentació del llibre Ser mestres del segle, competents o inadaptats una investigació feta per mestres, alumnat i famílies d’escoles cooperatives.

També s’està treballant per organitzar l’Escola d’Estiu del 2013 que es realitzarà al mes de juliol.

Cal dir que, des de la Unitat d’Educació, hem col·laborat des de l’inici en la gestació d’aquest projecte. I que, a partir d’ara, intentarem mantenir-vos informats de les seues activitats, a través del bloc d’educació o en les properes reunions de la Unitat. Però, sobretot, esperem comptar amb les vostres propostes i suggeriments i la vostra col·laboració activa per tirar endavant aquest projecte ben engrescador.

Us esperem amb goig en la seua presentació.

Deja una respuesta