DOS ALUMNES DEL GRAU D’EDUCACIÓ DE FLORIDA PARTICIPEN EN LA COMISSIÓ DE REDACCIÓ DE LA 4a DECLARACIÓ EDUCATIVA D’UCEVLa 4ª Declaració Educativa de la UCEV es presentarà a Mislata el 7 de maig

La Comissió de treball de la Declaració deixa enllestit el text definitiu

Imatge

En aquests darrers mesos hem tingut el privilegi de formar part de la comissió de treball encarregada de donar forma i contingut a la 4a Declaració Educativa de la UCEV, que enguany versa sobre la funció dels centres educatius des d’una triple vessant: pedagògica, organitzativa i de gestió.

Amb el títol: LA SOCIETAT NECESSITA CENTRES EDUCATIUS QUE MIREN AL FUTUR»

Com a futurs mestres, pensem que, a nivell pedagògic, aquesta ha estat una experiència molt enriquidora que ens ha permès compartir els nostres punts de vista, aportar noves idees i debatre les diferents perspectives, temàtiques i vessants adequades a la intenció d’aquest quart document. A més de valorar, analitzar i contrastar tot allò que hem aprés a través del pensament de professionals de l’educació amb molta experiència i un paper fonamental en la defensa d’un model educatiu de qualitat, valencià i compromès amb la societat i el seu entorn.

A nivell personal, ha sigut un plaer gaudir de la companyia d’aquestes persones, la majoria de les quals ocupen llocs de responsabilitat en les seues cooperatives però que ens han fet sentir part del grup i no han dubtat en considerar les nostres opinions. Sabíem que havíem d’aprofitar aquesta oportunitat i, encara que en un primer moment hem patit una mica de nervis i inseguretat, poc a poc, els hem deixat de costat i hem donat el millor de nosaltres mateixa. Per a nosaltres ha estat una experiència molt positiva que repercuteix molt positivament en la nostra formació i ens ha ajudat a entendre i valorar la important funció social que realitzen els centres educatius.

Valorem molt positivament aquesta experiència i eperem que aquest només siga el principi d’un camí reblert de noves possibilitats, ja que ens agradaria poder col.laborar en altres treballs o projectes semblants.

Silvia Hervás Mollà i Carlos Rubiño López de la Nieta

Deja una respuesta