I JORNADA INTERNACIONAL DE DIVERSITAT EN FLORIDA UNIVERSITÀRIA


En un món tan divers com és aquest on la diferencia resulta la característica sociocultural per excel·lència i la construcció de la ciutadania depèn en bona mesura del context escolar i educatiu, les mirades tornen a centrar-se en l’escola. Però què paper ha de jugar l’educació, el context educatiu i la comunitat escolar, davant la diversitat i la complexitat? Com podem actuar per contribuir a la construcció de ciutadans que s’adeqüen a un entorn tan dinàmic i divers?

La resposta passa per comprendre què es la diversitat, desconstruir el concepte i acabar amb els tòpics.

Nosaltres volem participar en aquesta tasca i, per tant, els pròxims dies 17 i 18 d’octubre t’oferim la possibilitat de assistir a la I Jornada Internacional de Diversitat que esdevindrà al nostre centre universitari.

Tractarem de la mà d’experts a l’àmbit educatiu i sociològic diversos conceptes com són la diversitat cultural i funcional, el gènere i la sexualitat. A més, compartirem diverses experiències i bones pràctiques molt enriquidores i esclaridores per a la nostra formació humana i professional.

T’anime a que  t’inscrigues i formes part d’una jornada tan especial com es aquesta tant pel tema que aborda com per les persones que ho fan possible.

Per a més informació, pots accedir al següent enllaç: http://direduca.florida.es/programa.html

Deja una respuesta