ELS PREMIS LITERARIS LA ROSA DE PAPER INCLOUEN UNA NOVA CATEGORIA DE CONTES INFANTILS PER A L’ALUMNAT DE LA UNITAT D’EDUCACIÓ DE FLORIDA UNIVERSITÀRIA

En les Bases de la XVIII edició dels PREMIS DE LITERATURA «LA ROSA DE PAPER»  s’ha inclòs una nova categoria: Contes Infantils per a infants de de 0 a 8 anys. A aquesta categoria sols es pot presentar, en aquest edició, l’alumnat de FLORIDA de les titulacions de Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil i Graus universitaris d’Educació Primària i Educació Infantil.
Tal i com figura en les bases del premi, les condicions per a la presentació són les següents:
–       Els contes hauran d’estar escrits en valencià i l’extensió dels contes serà d’un màxim de 3 fulls a una cara.
–       Els autors i  autores només podran presentar un treball  per categoria i modalitat, i han de ser originals i inèdits (no premiats en qualsevol premi anterior).
–       A més a més, han de ser individuals (no s’admetran treballs col·lectius).
–       S’adjudicarà un primer premi amb una dotació de 150 euros
–       El conte guanyador serà publicat en la col.lecció So de Lletres
Cal dir que aquests premis, convocats per Florida Centre de Formació i Andana Editorial, ja tenen una llarga tradició i estan plenament al nostre àmbit cultural del nostre país ja que en divuit convocatòries han participat milers d’estudiants d’ESO, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Superior i estudis universitaris dels centres educatius del nostre país.
A més, a banda de la dotació econòmica, cal destacar que els treballs guanyadors seran publicats en el proper número de la col·lecció SO DE LLETRA on s’inclouran els treballs guanyadors d’aquesta edició i la de l’anterior.
Esperem les vostres produccions.
Teniu les bases completes del premis en totes les seues categories i modalitats ací: http://rosadepaper.florida-uni.es/
 

Deja una respuesta