Reunió del Comité de Garantia de Qualitat de Florida Universitària

Qualitat a FloridaUni
Comité de Qualitat de Florida Universitària

El passat dimarts 4 de Març del 2014 les representats dels graus de Florida Universitària Bea, Alba i Diana, ens hem reunit per segona vegada amb el Comitè de Garantia de Qualitat, per tal, d’informar a la resta d’alumnat sobre les titulacions adscrites a la Universitat de Valencia.

En aquesta reunió s’han presentat informes de les titulacions i novetats, que fins al moment es tenen sobre el seguiment i acreditacions de les titulacions.

Hem vist els indicadores que s’han tingut en compte per a saber quins són els aspectes de millora des de Florida. Aquest són els resultats de les enquestes de valoració de l’alumnat. Reflexen aspectes com: la satisfacció de l’alumnat respecte a l’equip docent, la valoració de l’alumnat en els centres de practiques i empreses o els diversos serveis ofertats des de Florida com OIP, servei de tutoria, ets.

També hem analitzat els indicadors d’estudi de control de qualitat com: la tassa de eficiència o de rendiment de l’alumnat, entre altres.

L’objectiu d’aquestes reunions es aconseguir el major benestar de l’alumnat, per això a Florida desenvolupen noves metodologies per tal de seguir millorant.

Si estàs interessat/da en aquest tema, pots visitar l’àrea de qualitat en la web de Florida Universitària.

¡Florida Universitària lluita per un model de qualitat!

Deja una respuesta