Art i la consciència del cos

L’alumna de 4º curs del Grau de Mestre/a en Educació Infantil Elena Ortí, ha presentat en la Sala d’Exposicions de Picanya els resultats de la seua investigació per al Treball de Fi de Grau que tracta sobre l’ “Art i la consciència del cos”. Elena, que està realitzant les pràctiques a l’escola cooperativa Gavina amb la mestra de 4 anys Emi Pardo, ha coordinat un projecte que empra l’art com a vehicle d’aprenentatge. Un projecte on l’alumnat de la classe dels Exploradors ha estat el protagonista. Descobrir les potencialitats del cos, transmetre emocions, fruir amb la música, la pintura… ha estat essencial en aquest treball.
En paraules d’Emi Pardo: “Hi havia exposats treballs de fotografia, de consciència del cos, de joc d’ombres… Una vegada més l’escola cus una xarxa que assegura la investigació en el procés de descoberta.” Efectivament, l’escola i la universitat es donen la mà en un projecte on innovació i investigació es lliguen. “La pedagogia viatgera ens ha permès que l’escola s’aprope al poble, amb parada a la plaça País Valencià, per donar visibilitat a la infància,” conclouen les responsables del projecte Emi Pardo i Elena Ortí.
Des de la Unitat d’Educació de Florida Universitària volem felicitar Elena Ortí per la tasca realitzada i a la seua tutora de pràctiques en l’escola Gavina, Emi Pardo, pel mestratge tan proper i encoratjador que ha realitzat. Igualment felicitar també a l’alumnat de la classe dels Exploradors de 4 anys per la tasca desenvolupada.
A continuació vos adjuntem un link on la Gavina ha plasmat amb fotografies la inauguració de l’exposició on la classe dels Exploradors va ser la protagonista. Enhorabona a tot l’equip pel treball realitzat! No vos ho podeu perdre!
http://www.escolagavina.cat/index.php?id=36

elvi1 elvi2

Deja una respuesta