RECITAL POÈTIC "NO ESCRIC ÈGLOGUES" 2015

Finalment, a pesar d’algunes dificultats organitzatives, ahir de vesprada en el Saló d’Actes, Vicent Andrés Estellés, Maria Mercè Marçal, Cristina Peri Rossi, el recentment desaparegut Eduardo Galeano, Virgilio Piñera o Isabel Garcia Canet, entre altres, visitaren Florida i prengueren vida a través de les veus de l’alumnat de 1r curs dels Graus d’Educació. Els i les estudiants hi participaren no solament amb la recitació de poemes (en valencià, castellà i francés) sinó també realitzant l’acompanyament musical d’alguns dels textos, com a tècnics de so, fotògrafs, i ajudants de direcció del recital. Hem creat, a més a més, una xarxa cooperativa audiovisual per a confeccionar, amb les gravacions i fotografies realitzades per l’alumnat durant els assajos i la celebració del recital d’enguany, un vídeo-resum que presentarem més avant.
«No escric èglogues» és una iniciativa de les assignatures de Llengua espanyola i Llengua catalana per a mestres, amb l’objectiu de fomentar la competència comunicativa i l’educació literària en la formació de futurs i futures professionals de l’ensenyament. Enguany ha sigut una experiència significativa en l’aprenentatge de la llengua i la literatura i ha servit per a perpetuar el gust per la lectura i el goig per compartir el que fa sentir la lectura.
Enhorabona als participants i gràcies als assistents!
Ja esteu un poc més a prop de ser mestres competents.
Més informació: Jeroni Méndez i Anna Chover.

Deja una respuesta