Alumnat d'educació fa pràctiques en NINOS

Més de 50 alumnes de 3r de grau de  Mestra/e en Educació Infantil i 4t de simultaneïtat de Florida Universitària han acudit a les escoles infantils Ninos a desenrotllar una sessió de jocs en anglés durant el primer semestre d’este curs.
Esta experiència s’ha desenrotllat des de les assignatures “Taller de Joc en Educació Infantil” i “L’Escola d’Educació Infantil” en col·laboració amb Ninos.
L’objectiu d’esta activitat és ressaltar i conéixer la importància de l’etapa de 0 a 3 anys en el desenrotllament infantil. L’alumnat ha tingut l’oportunitat de desenrotllar les seues competències, conéixer un poc més la metodologia de Ninos i posar en pràctica els seus coneixements d’anglés en una aula de 2-3 anys.
Com a pas previ van poder visitar els centres en què realitzarien la pràctica, en grups de dos o tres persones, i conversar amb les directores i les tutores d’aula durant un matí. Les dos xarrades impartides per Virginia Sanjaime, coordinadora de Ninos Chiva, Pilar García i Raquel Benedito de l’Equip Psicopedagògic van mostrar la importància que té l’experimentació en la metodologia de Ninos.
S’ha comptat amb la col·laboració dels centres Ninos d’Albal, Alfafar, Carlet, Chiva, Picassent, Picanya, Quart i Vinalessa.

Deja una respuesta