FLORIDA UNIVERSITÀRIA PRESENT ALS PREMIS ESTUDIA VLC 2015 DE LA FUNDACIÓ InnDEA

El passat 26 de gener es van lliurar els premis Estudia VLC 2015 de la Fundació InnDEA València al Saló de cristall de l’Ajuntament de València. Als premis van estar presents la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello i el regidor de Participació Ciutadana i Acció Veïnal, Jordi Peris. L’acte va comptar amb representants de les universitats valencianes. Per part de Florida Universitària va assistir la directora de la Unitat d’Educació, Loli Soto.
La nostra companya Pau Alonso-Monasterio Fernández va ser una de les finalistes del premi en la categoria de Tesi Doctoral amb la seua tesi: Análisis de la eficiencia comunicativa y las funciones interpretativas de los mapas turísticos para la visita de espacios con patrimonio. Igualment, l’alumna del Grau de Mestre/a en Educació Infantil i Primària Laia Bono Jiménez va estar candidata, en la modalitat de Treball de Fi de Grau i Fi de Màster, amb el seu estudi: El cas dels horts de Benimaclet com a eina de transformació de la percepció de l’entorn en l’Educació Infantil dirigit per la professora Elvira Asensi.
Estudia VLC recolza el treball dels investigadors universitaris amb la finalitat d’optimitzar el seu potencial cap a les estratègies i desenvolupament de la ciutat. La iniciativa promou que els universitaris realitzen les seues tesis doctorals i els seus treballs de Fi de Màster o Fi de Grau al voltant de temes d’interès estratègic per a la ciutat de València.
Per a Florida Universitària ha estat una oportunitat de participar juntament amb la resta d’universitats valencianes en iniciatives que promouen la investigació i que ens fan visibles en el camp de la innovació.
Pregunta a Loli Soto lsoto@florida-uni.es
a Pau Alonso-Monasterio palonso@florida-uni.es
 
FOTOblog
 

Deja una respuesta