III Jornades Literatura, Territori i Educació

El proppassat cap de setmana, Florida Universitària ha col·laborat en les III Jornades Literatura, Territori i Educació, celebrades a Sagunt, i organitzades per la xarxa d’innovació educativa Geografies Literàries 3.0  i la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. En aquestes jornades s’han presentat i debatut diverses experiències i propostes didàctiques, de tots el nivells educatius i amb participants de diferents universitats espanyoles, sobre la relació entre el nostre patrimoni històric, artístic, natural i literari.

Rutes, viatges i geografies literàries, videolits, book tràilers, experiències interdisciplinàries de treball col·laboratiu, entre altres propostes, han mantingut i estimulat l’interés dels assistents reunits a la casa de cultura de Sagunt durant divendres, dissabte i diumenge.

Sara Marí, Débora Ruiz, Lidia Atienza i Marina Fuertes, alumnes de 4t curs d’Educació Infantil en Florida, tingueren la possibilitat de participar-hi presentant la seua proposta didàctica sobre la porta de l’Almoina de la catedral de València, plantejada en el context d’una ruta historicoliterària realitzada enguany en les assignatures de Planificació de la llengua i la literatura i Didàctica de les ciències socials.

20160430_165400

Més informació: jmendez@florida-uni.es, easensi@florida-uni.es, frodrigo@florida-uni.es

Deja una respuesta