El Pla Lingüístic de Centre: eixida formativa a Albal

El passat divendres 21 d’octubre l’alumnat del darrer curs de  simultaneïtat del Grau de Mestre/a en Educació Infantil i el Grau de Mestre/a de Educació Primària de Florida Universitària va visitar l’escola Juan Esteve del veí poble d’Albal. L’alumnat va estar acompanyat pel professor Abraham Cerveró. Al centre, el director, Pere Ruiz, va fer una presentació del que suposa el Pla Lingüístic de Centre. Pere va explicar com s’ha gestionat el plurilingüisme a la seua escola, des de la documentació bàsica als requisits que han calgut al professorat del centre per a dur terme la seua tasca docent en les llengües que així han determinat per a cadascuna de les àrees.
A més a més, van sorgir diversos temes de debat propis de l’assignatura de Desenvolupament d’Habilitats Comunicatives en la qual s’insereix l’activitat com l’edat idònia a la qual començar a fer classe de llengua estrangera a les escoles, els tipus de programes plurilingües o els enfocaments didàctics adients per a eixos programes.
img_20161021_105219
Més informació: Abraham Cerveró: acervero@florida-uni.es

Deja una respuesta