PROJECTE EUROPEU PER A LA INSERCIÓ

Com molts de vosaltres sabreu, Florida forma part del projecte europeu PAL, que treballa per a la inserció dels xiquets i xiquetes d’origen gitano en el sistema educatiu de 0 a 16 anys. En el projecte han col·laborat els nostres companys Almudena Buciega, Mavi Corell, Jordi Giner i actualment els nostres companys Víctor Soler i Carmen Campos estan coordinant el projecte.
 
Els propers dies 17 i 18 de gener es celebrarà a l’Ajuntament de la ciutat de Praga la Conferència “IT IS NOT TOO LATE”, on més de 100 participants de 9 països presentaran bones pràctiques en matèria d’educació (tant en l’educació obligatòria com en segones oportunitats per al desenvolupament professional).
 
El nostre company Víctor Soler, en representació de Florida Universitària, presentarà les bones pràctiques recollides, on presentarà l’experiència del col·legi Santiago Apòstol del Cabanyal el proper 18 de gener entre les 11.00h i les 12.30h.
Vos convidem a seguir la conferència en streaming: 
 
Podeu consultar més informació a la página web del projecte: http://projectpal.eu/ i també podeu veure el vídeo promocional de la conferència fent clic ací.
 
ESPEREM QUE SIGA DEL VOSTRE INTERÉS!
thumbnail_image001
Més informació: Carmen Campos (ccampos@florida-uni.es) i Víctor Soler (vsoler@florida-uni.es).

Deja una respuesta