Exposició de Projectes Integrats 2n DAM.

El dilluns, 20/02/2017, a les 15:30, a la sala d’actes de Florida Universitària, tindrà lloc l’exposició dels Projectes Integrats dels alumnes de 2n del Cicle Formatiu DAM (Desenvolupament d’Aplicaciones Multiplataforma) modalitat presencial.
Han estat treballant de valent les darreres setmanes, per tindre a punt una primera versió de les apps que s’han proposat dur a terme.
Enguany comptem amb 5 apps natives Android, que fan ús (entre altres coses) de la plataforma Firebase de Google.
Amb unes exposicions d’aproximadament 25-30 minuts, ens explicaran el funcionament de les apps, i les possibles millores a afegir, entre altres coses.
L’ordre de les exposicions serà:
15:30  varuna-logo-1024   VarunApp. Aplicació enfocada a cobrir els serveis bàsics de la sanitat pública i privada. Troba les farmàcies i hospitals més propers.  Gestiona els tractaments mèdics dels usuaris, recordant-los quan s’han de prende els medicaments.
Equip format perJORDI AVIÑO LOPEZ, JORGE JARAMILLO PEÑARROCHA, JORGE OMBUENA GONZALEZ, ADRIAN RAMOS CAMPOS
 
16:00  eagleeyeEagleEye.  És una aplicación dirigida al turista i als residents de la ciutat de València. Informa de les atraccions que ens ofereix esta ciutat, començant per les falles, continuant pels monuments i acabant per la gastronomia. A més a més, ofereix l’oportunitat de comunicar-se amb altres usuaris que es troben en la seua mateixa situació.
Equip format perPACO PEREZ GALAN,ALVARO ORTI MORENO,NÉSTOR FRÍGOLA BOHIGUES, VICTOR ALVAREZ CAMPS
16:30  floway FloWay. Aplicació per a trobar persones que visquen prop de tu i que estiguen interessades a compartir despeses i cotxe per a anar a estudiar a Florida.
Equip format perPEDRO CABO CALVET, AITANA FERRANDIS GARCIA, FELIPE MANUEL GASCON PRESTIA, DARIO RODRIGUEZ DIAZ
 
17:00 sin-tituloInviare. Aplicació destinada per a les persones malaltes d’Alzheimer. L’objectiu de la app és que la/les persones que ténen a càrrec algun malalt d’Alzheimer, puguen enviar missatges persistents (inserint una alarma en el pròpi mòbil del malalt) per recordar-li alguna cosa. Les alarmes es poden bloquejar (mitjançant contrassenya) per evitar l’esborrat accidental.
El malalt, quan haja realitzat la tasca, podrà indicar-li al seu responsable que ja l’ha realitzat.
Equip format per ANTONIO COSTA RAGA, ALAN GIMENEZ MARCH, PABLO LOPEZ GASCUEÑA, JOSE ANTONIO ROMERO LINDEZ
17:30  logo  HandballApp. HandballApp és una aplicació per a dur  principalment, el control del temps i dels canvis dels jugadors el un entrenament/partit. A l’applicació, introduirem dades de canvis, penalitzacions, gols,…, amb la intenció de poder crear estadístiques i informes sobre les dades registrades.
Equip format perIVAN NOE ALVAREZ ROMERO, JOSEP FERRUS PELLICER, PABLO ADRIAENSENS ALBIÑANA, ALEJANDRO SANTACATALINA PASCUAL, GUILLERMO LLIDO PARRA

Deja una respuesta