Bookcrossing a Florida Universitària

Durant la propera Setmana del Llibre (25-28 d’abril), el CRAI de Florida Universitària realitzarà una sèrie d’activitats al voltant de la lectura.

Entre d’altres, participarà al moviment Bookcrossing mitjançant l’alliberació de llibres a diferents espais de Florida, per a que qui vullga puga agafar-los, llegir-los, comentar-los i ressenyar-los.

Bookcrossing és la pràctica de deixar llibres en llocs públics perquè els recullin altres lectors, que després faran el mateix. La idea és alliberar llibres «en la jungla» perquè siguin trobats per altres persones. El moviment Bookcrossing naix a Estats Units.

Ron Hornbaker va concebre la idea de Bookcrossing inspirat per Where’s George?, un web per seguir el recorregut dels billets. Des del 2001 Bookcrossing s’ha convertit en un moviment global relacionat amb les xarxes d’intercanvi i altres formes d’economia alternativa.

Si voleu indagar més al voltant del moviment Bookcrossing podeu visitar el seu web Bookcrossing.

Deja una respuesta