APRENENTATGE COMPARTIT ENTRE FUTURS PROFES DE TECNO I ALUMNAT DE SECUNDÀRIA

L’alumnat de la modalitat de Tecnologia del Màster de Secundària ha visitat el taller de Tecnologia de Secundària i ha pogut gaudir de les presentacions preparades per l’alumnat de secundària on els han explicat tots els projectes que estan realitzant. Els grups de batxillerat i ESO, així com el grup de PR4 han sigut els responsables d’explicar quina és la manera de treballar que més els agrada i quin és l’ús que es fa del taller i de l’aula-taller del centre.

Els futurs profes de Tecno havien preparat una bateria de preguntes que han servit per a establir una conversa temàtica que els ha ajudat a entendre quines són les peculiaritats d’aquesta assignatura i les seues necessitats logístiques i didàctiques.

La supervisió del profe de Tecno, Victor Castro, ha servit per a acabar de contextualitzar els comentaris dels alumnes i per acabar d’entendre el procés de canvi que està caracteritzant aquesta disciplina en els últims cursos.

Aquesta sessió d’aprenentatge compartit entre alumnes de nivells tan diferents s’ha conclòs amb la realització d’una proposta de nova distribució d’espais i recursos que han hagut de dissenyar futurs profes de tecno segons el seu criteri i la informació rebuda.

Tenint en compte que aquesta modalitat del Màster està composada majoritàriament per enginyers i arquitectes, les propostes rebudes han sigut d’un nivell de qualitat i concreció més que interessants.

Caldrà tenir-les en compte per al futur.

Més info: Enric Ortega (eortega@florida-uni.es)
 

Deja una respuesta