International Week – Education

La passada setmana Florida Universitària va celebrar la International Week. A la unitat d’Educació  ha participat alumnat de 2n i 3r del Grau d’Educació Primària, assistint a les diferents sessions.
Els professors  Jan de Wilde i John Cornelius de la Saxion University d’Holanda han desenvolupat continguts que han fet incidència en les competències de l’alumnat universitari i en com incorporar la diversitat en l’àmbit de l’ensenyament.
L’alumnat ha pogut reflexionar i aprendre aspectes relevants per al dia a dia, com és l’art de la felicitat i la creativitat (com ser feliç i com ser creatiu sense fracassar amb l’intent).  A més a més, han pogut revisar què volen transmetre com a futurs/es educadors/es i mestres. Ha sigut tot un repte gràcies a la conferència i el taller  de “Conscious Business”.
D’aquesta manera, l’alumnat ha experimentat diverses perspectives i opinions al voltant de com promoure la creativitat i la felicitat en l’educació infantil i primària.  

Deja una respuesta