Explorem la didáctica de l’anglés com a llengua extranjera al Regne Unit

L’alumnat de tercer curs del Grau d’Educació Primària visita la Universitat de Coventry per aprofundir en noves metodologies

L’alumnat del 3r curs del grau d’Educació Primària de Florida Universitària de la menció de llengua estrangera ha visitat la Universitat de Coventry, al Regne Unit, acompanyat pel professor Abraham Cerveró. Les activitats, com en cursos anteriors, han sigut molt diverses. D’una banda, han reflexionat sobre aspectes metodològics de la didàctica de l’anglés com a llengua estrangera de manera conjunta amb l’alumnat local.

D’altra banda, tots dos grups d’alumnat han debatut dins un focus grup sobre els avantatges i inconvenients de la formació permanent del professorat a través dels MOOCs (cursos d’accés gratuït a distància). L’alumnat també ha aprofitat l’estada per a visitar tres escoles de l’àrea on han presenciat classes de diverses assignatures, han reflexionat amb professorat i equips directius locals sobre aspectes relacionats amb tots dos sistemes educatius i, fins i tot, han realitzat activitats a les aules amb el dia del llibre com a rerefons.

La part final del viatge ha estat la visita a Londres, on el grup d’estudiants ha pogut visitar aquells monuments i barris de la ciutat que ha preferit.

Durant l’estada, el docent Abraham Cerveró Abraham, que ha viatjat amb una beca de mobilitat en el programa Erasmus +, ha mantingut trobades per a fer contactes i possibles col·laboracions per a l’enviament dels nostres alumnes a estudiar i realitzar pràctiques

Deja una respuesta