Una exposició d’artistes grans

La Universitat dels Majors de Florida Universitària ha inaugurat la III EXPOSICIÓ DE PINTURA I FOTOGRAFIA. Amb aquesta mostra, el professorat vol donar a conéixer el talent artístic del nostre alumnat mostrant les seues obres en el campus de Catarroja.  Enguany, la mostra s’ha obert no sols a l’actual alumnat. També l’antic alumnat de la Universitat dels Majors ha pogut participar en aquesta tercera edició.

 A més, en aquesta ocasió, els treballs dels estudiants acompanyaran l’obra del valencià Vicente Marzal, un artista universal que mostrarà les seues obres amb la resta d’artistes.

Vicente Marzal Escobar, pintor i escultor valencià, sord de naixement amb implant coclear i membre actiu de AICCV (Associació d’Implantats Coclears de la Comunitat Valenciana) ha realitzat nombroses exposicions d’índole internacional i per a prestigioses entitats amb un acolliment públic reeixit. Després de la seua primera exposició en 2015 i amb només 24 anys, Marzal tenia clar que volia viatjar, volia continuar formant-se i canviar la seua residència a, la que ell considera la seua ciutat de somni, Nova York. Així, en 2016 es va instal·lar en Brooklyn i va començar la seua marxa internacional. A poc a poc i, una vegada més, sense que la seua deficiència auditiva i idiomàtica suposés cap barrera per a ell, va anar trobant el seu lloc en Nova York,formant-se de l’art que impregna els seus carrers, alhora que anava coneixent a personalitats del seu camp.

La mostra romandrà oberta al públic fins al 28 de juny.

Deja una respuesta