Xerrada al voltant dels contes

Esta setmana l’alumnat de 4º del Grau en Mestre/a en Educació Infantil de Florida Universitària ha rebut la visita de Maite Fuster, mestra d’infantil de Xúquer Centre Educatiu d’Alzira per compartir experiències al voltant de la temàtica dels contes.

Ha estat una xerrada dirigida a compartir experiències d’aula i recursos didàctics enfocats a la realització de  la UPI-CI (Unitat de Programació Integrada- Centres d’Interès) per part de l’alumnat, on el centre d’interès són els contes, basant-se en una metodologia d’aprenentatge activa i participativa.  Ha sigut molt enriquidor poder conèixer tant la importància que tenen els contes com a recurs  didàctic,  com aprendre a buscar experiències per poder  treballar-los a l’aula en el dia a dia des de una pràctica transdisciplinar i globalitzadora.

Gràcies a este contacte directe amb mestres en actiu l’alumnat pot tindre una visió real del dia a dia a les escoles, compartir les seues inquietuds i mantindre la il·lusió de ser professionals de l’educació.