Concert didàctic cooperatiu

El propassat 6 de juny, l’alumnat de segon curs dels Graus d’Educació participà amb l’IES «La Senda» de Quart de Poblet en un concert didàctic, dirigit a xiquets i xiquetes de primer cicle d’Educació Primària, al qual assistí l’alumnat del col·legi Jaume I el Conqueridor.
En aquest projecte, que fou dut a terme gràcies a la col·laboració entre l’equip docent de les entitats participants, l’alumnat de l’IES «La Senda» s’encarregà de la interpretació de la part musical, mentre que l‘alumnat de Florida Universitària fou responsable de l’organització, presentació i animació durant tot el concert.
Després de la posada en escena, els resultats i el nivell de satisfacció fou molt positiu per part de l’alumnat assistent ja que, a més de constituir una experiència educativa innovadora, el concert esdevingué un acte lúdic que va permetre a l’alumnat de Florida entrar en contacte amb l’alumnat de Primària en un context únic, i de ser conscient de la part més didàctica de la música, tot facilitant així l’aprenentatge i afavorint el paper actiu i cooperatiu del mateix alumnat.

Deja una respuesta