BENVINGUDA A L'ALUMNAT D'EDUCACIÓ

Des de la Unitat d’Educació us donem la benvinguda a tot l’alumnat dels Graus d’Infantil i de Primària que s’ha incorporat recentment.
Els primers incorporats a les classes varen ser l’alumnat de 2n, 3er i 4t, tant del Grau de Mestre/a en Educació Infantil com del Grau de Mestre/a en Educació Primària, que des del 17 de setembre acudeixen diàriament a Florida Universitària a excepció de l’alumnat de 3er, que començà el curs realitzant les pràctiques (Pràctiques II) als centres escolars corresponents.
A continuació, el dia 1 d’octubre s’incorporaren l’alumnat de primer dels Graus de Mestre/a en Educació Infantil i Primària, després d’haver realitzat el Pre-Campus de Florida Universitària, consistent en una «Gimcana de Competències». Des d’ací animem al nou alumnat a gaudir d’esta nova etapa que es presenta afrontant-la amb energia i positivitat.
Per últim, desitjar a tot l’alumnat d’Educació un feliç curs ple d’aprenentatges i bons moments amb els quals continuar millorant professionalment i personalment.
Des de la Unitat d’Educació us desitgem que tingueu un bon inici de curs!

Deja una respuesta